espa
a
Έξυπνο Σπίτι

Με τις λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που σας προσφέρουμε έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε τον φωτισμό του χώρου σας τοπικά ή από απόσταση, τη θερμοκρασία και την ασφάλεια του χώρου σας μέσα από ένα τηλεχειριστήριο ,το κινητό σας ή το Tablet σας.

a
ΜΕΛΕΤΕΣ  ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Η εμπειρία μας σε κατασκευές και έργα μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες μελέτες με βάση τους κανόνες φωτοτεχνίας και απόλυτη ακρίβεια όσον αφορά την ποσότητα και το είδος των φωτιστικών που χρειάζεστε καθώς και τη θέση που θα τοποθετηθούν έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα (επάρκεια φωτισμού) να είναι άριστο αλλά και το κόστος να είναι το δυνατόν λιγότερο για εσάς.

a
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού όπως υλικό ράγας, ασφάλειες, ρελέ, κανάλια, σχάρες, σωλήνες, κουτιά, υλικά σύνδεσης και στήριξης, πολύπριζα και μπαλαντέζες με την υπογραφή των μεγαλύτερων εταιρειών της αγοράς όπως Eurolamp, ABB, Legrand, Philips, Siemens, Geyer, Fumagalli κ.α. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του είδους σας προμηθεύουμε πάσης φύσεως καλώδια όλων των διατομών, εύκαμπτα, ομοαξονικά, μικροφωνικά ,συναγερμών, τηλεπικοινωνιών, ηχείων, DATA, TV, CCTV ,γυμνούς αγωγούς, για κάθε εσωτερική ή εξωτερική εγκατάσταση, οικιακή, βιομηχανική, ναυτιλιακή κλπ.

a
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας για τον επαγγελματικό σας χώρο με Led Panel τετράγωνα και στρογγυλά, κρεμαστά, χωνευτά, επίτοιχα, ράγες φωτιστικών 2 & 4 γραμμών, στεγανούς προβολείς εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, γραμμικά φωτιστικά, καμπάνες, φωτιστικά δρόμου Led , κολώνες φωτισμού, , Led προβολείς γηπέδων, φωτιστικά φθορίου κρεμαστά και οροφής, ταινίες Led καθώς πληθώρα εξαρτημάτων τοποθέτησης, σύνδεσης και τροφοδοσίας.

a
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία φωτιστικών για το σωστό φωτισμό της κατοικίας σας με επιλογές λαμπτήρων για κάθε χώρο αυτής ανάλογα με την λειτουργία του αλλά και με εναλλακτικές λύσεις για χώρους που έχουν πολυχρηστικότητα.

Τεράστια ποικιλία σε κρεμαστά φωτιστικά, απλίκες, πλαφονιέρες,  πορτατίφ ,παιδικά φωτιστικά, φωτιστικά γραφείου ,φωτιστικά δαπέδου, πολυελαίους, πολύφωτα, φωτιστικά ράγας, φωτιστικά spot  επίτοιχα και χωνευτά, ταινίες Led και φορητά φωτιστικά.

Τέλος σας προσφέρουμε εντυπωσιακές προτάσεις διακοσμητικού φωτισμού για να αναδείξετε το χώρο.

Για όλα τα παραπάνω η επιλογή σας μπορεί να γίνει με προϊόντα όλων των μεγάλων οίκων του εσωτερικού και του εξωτερικού.

a
ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του είδους Schneider, Legrand, ABB,  κ.α. σας παρέχουμε προϊόντα και λύσεις όχι μόνο για την κλασσική διαχείριση (συμβατικές πρίζες και διακόπτες) αλλά και για προηγμένη διαχείριση μέσα από μία μεγάλη γκάμα σε διακόπτες, πρίζες, θερμοστάτες, ανιχνευτές κίνησης, φωτιστικά ασφαλείας και νυκτός ούτως ώστε να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας.

a
ΠΙΝΑΚΕΣ

Διαθέτουμε ηλεκτρικούς πίνακες για εξασφάλιση της διανομής του ρεύματος με απόλυτη ασφάλεια στην οικία και την επαγγελματική σας εγκατάσταση.

Η σύνθεση των πινάκων που σας προμηθεύουμε μέσα από μια τεράστια ποικιλία ειδώ (ρελέ,ασφάλειες,αντικεραυνικά κλπ) πραγματοποιείται με μηχανισμούς ράγας που εξασφαλίζουν την σωστή διαχείριση των φορτίων και την προστασία ανθρώπων και υλικών .

Οι πίνακες αυτοί είναι πλαστικοί ή μεταλλικοί ,χωνευτοί η επίτοιχοι και διαθέτουν πόρτες διαφανείς η αδιαφανείς σύμφωνα με την προτίμηση σας.

a
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ

Για τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο της βιομηχανίας η εταιρία μας σε συνεργασία με τους παγκοσμίως γνωστούς οίκους SIEMENS,HAGGER,ABB,SCHNEIDER ELEKTRIC,EATON POWERELEKTRONICS CONTROL, OLYMPIA ELEKTRONICS σας προμηθεύει μεγάλη γκάμα υλικών όπως φις , ρελέ ισχύος και θερμικά, πρίζες,διακόπτες αυτόματους, φορτίου, ισχύος και θερμομαγνητικούς, βιομηχανικά όργανα μετρήσεων, αντιεκρηκτικά υλικά, υλικά μέσης τάσης και βιομηχανικά φωτιστικά με γρήγορη αποστολή και παράδοση στον χώρο σας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.